45 Years

                                                                                                     Maandag 16 november 2015

Vanmiddag de film “45 Years” gezien in het Fraterhuis in Zwolle. Prachtige film. IJzersKateterk spel van Charlotte Rampling  als Kate en Tom Courtenay als Geoff. Met name Charlotte Rampling speelde haar rol zeer indringend en met grote overtuigingskracht.
Geoff en Kate zijn bijna 45 jaar getrouwd, maar vlak voor hun huwelijksfeest krijgt Geoff te horen dat het lichaam van zijn eerste liefde, die tijdens een vakantie in Zwitserland was terecht gekomen in een gletsjer, is teruggevonden. Dit nieuws zet het huwelijk onder druk en de spanning neemt zienderogen toe. De film is een aanrader.

Voor nog wat meer informatie over deze film, klik op deze link.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.

2 reacties op 45 Years

 1. Ria lasthuis-Bakker schreef:

  Hoi Jaap,

  Met de leesclub hebben we een boek over dit onderwerp gelezen een paar jaar geleden;
  titel weet ik niet meer. In stukjes en beetjes kwam je er achter wat er gebeurd was.
  Een paar mannen kwamen in Engeland? bij elkaar met een reünie en ze spraken erover.
  Kan dat hetzelfde zijn?

  • Jaap schreef:

   Nog een korte aanvulling op mijn mail. De vrouw komt wel zo ongeveer bij stukjes en beetjes er achter wat er gebeurd moet zijn, maar de kern van het verhaal is wel dat de vrouw langzaam maar zeker doordraait. Vr.gr. Jaap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *